Skip to main content

Husqvarna gjør kabelfri teknologi tilgjengelig for alle: lanserer to nye modeller for mellomstore hager

Husqvarna lanserer to nye tilskudd til sitt sortiment av trådløse robotgressklippere, rettet mot huseiere med mellomstore hager. Disse nykommerne, Automower® 310E NERA og 410XE NERA, er utstyrt med Husqvarnas EPOS-satellittnavigasjonssystem, som gjør det enkelt å opprette virtuelle grenser ved hjelp av en mobiltelefon. I tillegg introduserer Husqvarna sin innovative EdgeCut-teknologi med disse modellene, designet for å holde plenkanter nøyaktig klippet og redusere behovet for etterfølgende trimmearbeid.

I fjor debuterte Husqvarna med NERA-serien av robotgressklippere, som tillater autonom klipping uten behov for begrensingskabler. Denne serien utvides nå med to nye modeller egnet for hager på opptil 1000 kvadratmeter. Automower® 310E NERA og 410XE NERA drar nytte av Husqvarnas EPOS™-navigasjonssystem med en imponerende presisjon på 2-3 cm. Ved hjelp av Automower Connect-appen kan brukerne enkelt opprette virtuelle grenser og administrere klippeinnstillinger, og dermed ha full kontroll over gressklippingen uansett hvor de befinner seg.

EdgeCut-teknologien er også en del av de nye modellene, som effektivt reduserer behovet for manuell trimming langs plenkanten ved hjelp av en ekstra knivdisk bak på robotgressklipperen. Automower® 410XE NERA er også utstyrt med radarteknologi for å unngå hindringer på plenen og dermed sikre uavbrutt klipping.

NERA-serien gir brukerne valget mellom å bruke tradisjonelle begrensingskabler, virtuelle grenser eller en kombinasjon av begge deler. For kabelfri installasjon er det nødvendig med et EPOS-kit, som inneholder et lite plug-in-tilbehør for klipperen og en diskret referansestasjon som vanligvis festes til husets tak eller vegg. EPOS-kittet selges separat som tilbehør.

Leave a Reply