Mower Personvern

For å gjøre det lettere for deg som bruker, sender vi informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din. Denne inneholder i hovedsak sesjonsinformasjon. Vi bruker også statistikkverktøyet Google Analytics som skriver slike informasjonskapsler. Dette verktøyet bruker vi for å innhente statistikk for hvor mange brukere og sidevisninger vi har på nettsiden. Våre nettannonser (eks: Google Adwords) kan også skrive slike informasjonskapsler til din nettleser, blant annet for å måle effekten av annonsene.

Som bruker av nettstedet kan du velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Du har også muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler ved å gå til bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative.

Din IP adresse kan bli lagret ved innsendelse av kontaktskjemaer og påmeldingsskjemaer. Eventuell personlig informasjon (som navn, telefonnummer, etc) du oppgir på nettstedet blir ikke distribuert til 3. parts aktører, og kun benyttet til å besvare henvendelsen.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no) https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kunder som handler i vår nettbutikk blir lagt inn i vårt kunderegister, slik at vi kan sende fakturakopi, innkallinger for service eller ved innkalling/opplysning om serviceoppdateringer.

Kunder som handler kan bli registrert av oss i Husqvarna sitt register: produktregistrering for evt. garanti/reklamasjon.