Skip to main content

Husqvarna Automower® NERA - Den fremtidsrettede kabelfrie robotgressklipperen

Vi er glade for å presentere en banebrytende serie robotgressklippere uten behov for begrensningskabel, kalt Automower® NERA-serien. Denne serien er spesielt utviklet for store plener og inkluderer modellene Automower® 320 NERA, Automower® 430X NERA og Automower® 450X NERA.

Revitalisering av plenpleie

Med sitt estetisk tiltalende design og neste generasjons intelligens, er Automower® NERA-serien i stand til å håndtere utfordrende terreng, trange kroker og bratte skråninger på store og komplekse gressplener. Disse klipperne leverer presisjon og nøyaktighet, og sikrer perfekte resultater.

NERA-robotgressklipperne kan utstyres med trådløs teknologi ved hjelp av det valgfrie Husqvarna EPOS™ Plug-in-settet. Alle aspekter ved klippingen er optimalisert, fra enkel kabelfri installasjon til intelligente funksjoner som objektunngåelse, som gir deg mer tid til å nyte hagen din.

Virtuelle grenser

Glede deg over enkel og kabelfri installasjon uten behov for begrensningskabler. Det valgfrie Husqvarna EPOS™ Plug-in-tilbehøret muliggjør en solid og nøyaktig virtuell installasjon. Du kan enkelt oppdatere installasjonen gjennom hele sesongen, i tråd med hagens vedlikeholdsbehov, via Automower® Connect-appen. Den nøyaktige og fleksible områdestyringen lar deg definere ulike soner på plenen og bruke forskjellige innstillinger og tidspunkter, eller opprette midlertidige soner som ikke skal klippes.

Slik fungerer EPOS uten begrensningskabel

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) representerer den nyeste tilgjengelige teknologien for Automower®-robotgressklippere for boligbruk. Den satellittbaserte teknologien gir robotgressklipperen muligheten til å arbeide innenfor nøyaktige virtuelle grenser. Alt du trenger er smarttelefonen din og Automower® Connect-appen for å enkelt definere disse virtuelle grensene. Du kan opprette fleksible arbeidsområder og midlertidige oppholdsområder, og dermed tilpasse sonene etter dine ønsker. Husqvarnas intelligente satellitteknologi gir nøyaktighet på centimeternivå på bare noen sekunder, forutsatt at det er fri sikt til himmelen for å sikre optimale tekniske forhold.

Objektunngåelse

Intelligent objektunngåelse ved hjelp av radarteknologi sørger for presis klipping og minimerer risikoen for uventede stopp. Når gressklipperen oppdager et objekt på plenen, svinger den unna for å unngå sammenstøt.

Objektunngåelse er tilgjengelig på følgende modeller:

  • Automower® 430X NERA
  • Automower® 450X NERA

Leave a Reply