Gressklipper-Robotklipper-Mower-Robotgressklipper

Hvorfor velge Husqvarna?

  • HUSQVARNA er premiumvalget – for deg med høye krav til maskin, og ‘’kun det beste er godt nok’’, eller har stor og/eller kompleks hage, eller hage som har bratte partier.
  • Husqvarna leverer robotgressklippere til alle typer hager – fra de minste enkle til store komplekse hager. (inntil 5000kvadratmeter og opptil 3 guidekabler)
  • Husqvarna har maskiner med høyere kapasitet samt bedre/større muligheter for programmering av maskinen, for en mer effektiv hagedekning og følgelig lavere driftstid på maskin enn andre merker, samt bedre fremkommelighet i kupert terreng og skråninger opptil 45 prosent.
  • Husqvarna-maskiner vil bli klargjort her hos oss med gjennomgang av PC-sjekk for å være 100% sikker på at alt virker før det sendes til kunde, samt at serienummer på maskin og kundens navn blir lagret i en database. Maskinene vil også bli grunnprogrammert her hos oss, samt påmontert det som evt. ønskes av tilbehør/ekstrautstyr før det sendes ut til kunde.
  • Mulighet for mer tilbehør og ekstrautstyr enn andre merker.
  • Velg innstallasjonskit ut ifra hva du trenger til din hage og maskin.
  • Personlig support/oppfølging fra dedikert og kunnskapsrik tekniker (tildeles ved kjøp av maskin, og visittkort med personlig kontaktinfo medfølger klipperen).
  • Raskere levering av både maskin og tilbehør/reservedeler, da mesteparten av dette ligger på eget lager.

NB! Husk at det ikke kan være brattere enn ca 10-15 prosent i ytterkant av hagen, der maskinen må snu i nedoverbakke – selv om maskinen klarer vesentlig brattere terreng midt inne på plenen.  Dette fordi maskinen kan skli utenfor begrensingskablen om det er for bratt og vått/glatt i gresset. Dette vil ikke være noe problem inne på området.

Husk også at våre maskiner er markedsledende og har lavest støy og perfekt resultat, samt best på sikkerhet og driftssikkerhet.

Om du ikke finner det du leter etter – send oss en e-post og vi vil hjelpe deg.